Je bent hier:

Sieraden reparatie

Op zoek naar een betrouwbare juwelier voor sieraden reparatie? Voor reparaties aan uw sieraden bent u bij Gotu Diamant in Rotterdam aan het juiste adres. Wij hebben alle ervaring in huis om uw sieraad reparatie vakkundig uit te voeren. 

Sieraden kapot: wat nu?

Sieraden kapot? Wij begrijpen hoe vervelend het kan zijn wanneer een sieraad kapot gaat. Sieraden hebben namelijk een speciale plek in ons hart en hebben vaak sentimentele waarde. Na verloop van tijd kunnen deze geliefde sieraden echter door slijtage hun glans en functionaliteit verliezen. Het repareren van sieraden is een delicate kunst, waarvoor oog voor detail en vakmanschap vereist is. Met onze ervaring van meer dan 20 jaar, zijn uw kapotte sieraden bij Gotu Diamant in de juiste handen.

Wilt u langskomen voor een reparatie? Neem dan uw kapotte sieraden mee voor inspectie. Klik op de onderstaande knop voor een route naar onze winkel.

Ketting reparatie gotu diamant

Sieraden repareren bij Gotu Diamant

Elke dag laten onze klanten sieraden repareren bij Gotu Diamant. De meest voorkomende reparaties zijn onder andere:

  • Het repareren van kettingen
  • Het repareren van braceletjes
  • Sluitingen repareren
  • Ringmaten aanpassen

Ook hebben we regelmatig te maken met het vervangen van kralen of andere elementen. Dit zien we bijvoorbeeld vaak terugkomen bij de ala kondre ketting. Een reparatie hoeft echter niet altijd te gaan om iets wat kapot is. Het kan ook zijn dat uw sieraad te maken heeft met een lichte beschadiging bestaande uit krassen. Het opnieuw polijsten en polijsten van aangetaste of bekraste metalen oppervlakken kan een saai of licht beschadigd stuk in een glanzend kunstwerk transformeren.

Waarom sieraden reparatie van belang is

Het belang van het repareren van sieraden kan niet genoeg worden benadrukt. Het verlengt de levensduur van geliefde en favoriete (erf)stukken, waardoor hun sentimentele waarde behouden blijft en ze hun unieke verhalen kunnen blijven vertellen. Een nieuw stuk sieraad kopen hoeft dus niet altijd het enige antwoord te zijn. Naast dat het repareren van sieraden een milieuvriendelijke keuze is, kan het u ook een hoop geld besparen. De kunst van het repareren van sieraden zorgt ervoor dat onze geliefde stukken nog generaties lang helder blijven schitteren.